De weg naar het kampioenschap.

Het resultaat van alle inspanningen leverde in 1988 het kampioenschap van Nederland op in de hoogste klasse van de K.N.K.B bij de jeugd. We hebben er 10 jaar over gedaan om dit te bereiken. In 1978 zijn we gestart met 5 jongetjes in de Walburghal, 10 jaar later hadden we 2 jeugdteams en 2 senioren teams die mee deden aan de landelijke worstel competities. Ook hadden we verschillende individuele kampioenen die in het Nederlands worstelteam zaten.

We zijn gestart in de Walburghal daarna verhuisd naar de Lunenburg vervolgens naar Antoni van Leeuwenhoekstraat en tenslotte naar een prachtige locatie in de Dirck Uytenboogaerdstraat.

De weg naar het kampioenschap.

De kracht van passie en toewijding

Het werkelijk aantal worstelaars die er voor gezorgd hebben om tot dit resultaat te komen dat zijn er door de jaren heen meer dan 100 geweest zijn. Slechts 2 worstelaars hebben de start in 1978 en het kampioenschap in 1988 meegemaakt in dat waren Michel Los en Erwin Deckers.

De weg naar het kampioenschap.

De kracht van passie en toewijding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In augue nisl, ornare volutpat mi vitae, varius tincidunt erat. Cras tristique at dui nec aliquam:

  • Massa erat pretium arcu, nec eleifend justo turpis at lacus.
  • Nullam lorem enim, faucibus a turpis eu, luctus posuere ipsum.
  • Aenean sit amet lobortis metus. In tempor dui et hendrerit consequat.